Wie wij zijn

Lakei Producties wordt geleid door Burt Lamaker. Als u nu belt krijgt u rechtstreeks contact met hem en kunt u direct beschikken over meer dan 25 jaar aan ervaring in improvisatie, ceremoniemeesterschap, zang en acteren. Dat geeft u een voorsprong bij de eerste stappen op weg naar uw feest, presentatie, receptie of andere bijeenkomst. Ons hoofddoel is het verzilveren van uw gestelde doelstelling, door onze stijlvol, ludiek entertainment, heldere communicatie en logistieke begeleiding af te stemmen op uw wensen.

Daarnaast zorgt onze betrokkenheid voor oprecht, persoonlijke aandacht voor uw gasten. Wij ontvangen uw gasten met een warm welkom en maken uw bijeenkomst tot een unieke ervaring! Geeft u duidelijk aan wat uw wens is en de acts van Lakei producties zullen alles doen om deze te verwezenlijken. Wij garanderen dat u zelf volop zult genieten van uw eigen bijeenkomst.

Het Lakeiengilde

Sinds 1990 begeleiden onze lakeien van Het lakeiengilde grote en kleine, nationale en internationale, partijen en events in binnen en buitenland. Begonnen als een grapje op een bruiloft van een goede vriendin, groeide de act uit tot wat het nu is: een/de ideale omlijsting voor uw bijeenkomst: ontvangst, presentatie, zang, entertainment en regie ineen. Een Koninklijke combinatie. In 2016 lieten we voor het eerst een journalist toe achter de schermen van/bij ons Lakeiengilde. Een korte documentaire was het gevolg daarvan, bekijk deze hier… 

Andere acts

Het sterke format van onze lakeienact bleek ook toepasbaar in andere acts. Zo ontstonden: De Burgemeesters van Rottumerplaat, De Hollandsche Heeren, De Monniken van de Lage drempel, Heeren in Rok, Toreadors, Kapiteins, presentatoren van de opleiding Present en sinds kort ook gezagvoerders en stewardessen. Maar er zijn ook dromen nog niet in vervulling gegaan: Schaapherders, opa’s en oma’s, suikertantes of wat we samen met u nog gaan verzinnen. Want dat blijft het belangrijkste: zorgen dat ons entertainment een meerwaarde heeft. Dat het past bij de gelegenheid, de lokatie en het thema en zo de inhoud van uw event versterkt. 

Evenementen

Sinds een aantal jaar mogen we, meestal in samenwerking met Maison van den Boer, hele feesten bedenken en produceren. Heel leuk om te doen. Soms gewoon een intiem diner soms een heel etmaal op diverse locaties, inclusief hotel, catering en vervoer. Dat is heel leuk om te doen maar slaagt alleen als er aandacht en tijd is om de klant goed te leren kennen zodat je kunt inspelen op de verborgen wensen van klant en gezelschap. met tijd en aandacht kun je uiteindelijk iets bedenken wat verrast en momenten creëren die onvergetelijk zijn omdat er een hart en een ziel in zit. Dat kost tijd en kan dus ook niet elke week. Bel gerust voor overleg.

Theater

Het sterke format van onze lakeienact bleek ook toepasbaar in andere acts. Zo ontstonden: De Burgemeesters van Rottumerplaat, De Hollandsche Heeren, De Monniken van de Lage drempel, Heeren in Rok, Toreadors, Kapiteins, presentatoren van de opleiding Present en sinds kort ook gezagvoerders en stewardessen. Maar er zijn ook dromen nog niet in vervulling gegaan: Schaapherders, opa’s en oma’s, suikertantes of wat we samen met u nog gaan verzinnen. Want dat blijft het belangrijkste: zorgen dat ons entertainment een meerwaarde heeft. Dat het past bij de gelegenheid, de lokatie en het thema en zo de inhoud van uw event versterkt. Evenementen Sinds een aantal jaar mogen we, meestal in samenwerking met Maison van den Boer, hele feesten bedenken en produceren. Heel leuk om te doen. Soms gewoon een intiem diner soms een heel etmaal op diverse locaties, inclusief hotel, catering en vervoer. Dat is heel leuk om te doen maar slaagt alleen als er aandacht en tijd is om de klant goed te leren kennen zodat je kunt inspelen op de verborgen wensen van klant en gezelschap. met tijd en aandacht kun je uiteindelijk iets bedenken wat verrast en momenten creëren die onvergetelijk zijn omdat er een hart en een ziel in zit. Dat kost tijd en kan dus ook niet elke week. Belt gerust voor overleg.

En nu?

Nu zijn we bijna 30 jaar verder. Jaren waar we met/door eigen dromen, en die van anderen, allerlei mooie, onvergetelijke momenten hebben mogen maken. wat is uw droom? Misschien kunnen wij die samen met u uit laten komen. bel gerust voor vrijblijvend overleg. Van een goed gesprek is nog nooit iemand slechter geworden. Lakei Producties bestaat inmiddels uit Burt Lamaker en een heleboel anderen die stuk voor stuk uitblinken in wat ze het liefste doen. Of het nu 2,3 of 10 lakeien zijn die perfect passen bij de gelegenheid, een regisseur die snapt wat u graag wilt bereiken, een passende locatie voor u zoeken, een decor ontwerpen, een eindkado verzinnen, een prijs regelen, licht en geluid, catering.

Alles is mogelijk

Het zou te ver voeten om iedereen op te sommen maar ik doe het toch, want alleen kan ik niks: Gert den Boer, Rick Schreuder, Sonja Hoedeman, Harold Elmer Janssen, PieterBas de Jonge, Bert Roldaan, Aart Habraken, Marieline van Wely, Erik Plageman, Martijn van Will, Louis Roeland, Wicher Gerrits, Joep de Bont, Stefan Papp, Roger Hitipeuw, Edwim Peters, Loek van de Wijngaard, Diederik van der Zee, Manuel Segond von Banchet, Edgar Lamaker, Inge-Britt Koren, Pieter Kromhout, Bart van Gerwen, Peter van Gestel, Edwin Schimscheimer, Daniël Cohen, Stan Limburg, Erik Koningsberger, Jelle Ijntema etc.

Ons verleden is rijk

Daar zijn aardig wat foto’s van. Leuk om eens in te bladeren om ideeën op te doen of om je te verbazen. Kijkt u gerust. Niet van alles is fotomateriaal in ons bezit (dus mocht u nog foto’s bezitten houden we ons aanbevolen) en simpelweg omdat er 30 jaar geleden nog niet zo gemakkelijk werd gefotografeerd als nu. En digitaliseren kost veel tijd. Dit fotoboek zal dus voorlopig nog wel even blijven groeien.

Na het eerste contact wordt uw opzet of draaiboek analytisch doorgenomen, komen verschillende mogelijkheden vanuit Lakei Producties aan bod en wordt in samenspraak de rode draad uitgelegd voor uw bijeenkomst. Zo zal de voorbereiding optimaal zijn.

Op de dag zelf: Als de betreffende dag aanbreekt zijn de acteurs minimaal een uur van te voren aanwezig en fungeert één van hen als contactpersoon waarmee u alles kunt afstemmen. En de laatste veranderingen worden doorgenomen en de puntjes op de i gaan. Dit geeft u en ons de mogelijkheid om nog voor aanvang in te spelen op actuele situaties. Tijdens uw bijeenkomst zijn wij herkenbaar in kostuum en functie. Onze rol, functie en daardoor aanwezigheid is hierdoor helder geprofileerd om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Tegelijkertijd weten wij een stapje terug te doen daar waar dat wenselijk is, het blijft immers uw feest!

Vriendelijke groet en semper sperans ut prosit!*
Burt Lamaker.
(* Altijd hopende u van dienst te mogen zijn!)

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een evenement laten organiseren? Dan kunt via de onderstaande kanalen altijd contact met ons opnemen.

Lakei Producties

Noorderweg 2, 1221 AA Hilversum
Telefoon: 035-6421099
E-mail: info@lakeiproducties.nl