Beginpagina
Lakei Producties logo

Onze stijl van werken

La Kei Producties wordt geleid door Rick Schreuder, Gert den Boer en Burt Lamaker. Als u nu belt krijgt u rechtstreeks contact met een van ons en kunt u direct beschikken over 25 jaar aan ervaring in ceremoniemeesterschap, zang en improvisatie. Dit geeft u een voorsprong bij de eerste stappen op weg naar uw feest, presentatie, receptie of andere bijeenkomst.

Ons hoofddoel is het verzilveren van uw gestelde doelstelling, door onze stijlvol, ludiek entertainment, heldere communicatie en logistieke begeleiding af te stemmen op uw wensen.

Daarnaast zorgt onze betrokkenheid voor oprecht, persoonlijke aandacht voor uw gasten. Wij ontvangen uw gasten met een warm welkom en maken uw bijeenkomst tot een unieke ervaring! Geeft u duidelijk aan wat uw wens is en de acts van lakei producties zullen alles doen om deze te verwezenlijken. Wij hopen dat u zelf volop gaat genieten van uw eigen bijeenkomst.

Hoe doen we dat; na het eerste contact wordt uw opzet of draaiboek analytisch doorgenomen, komen verschillende mogelijkheden vanuit La Kei aan bod en wordt in samenspraak de rode draad uitgelegd voor uw bijeenkomst. Zo zal de voorbereiding optimaal zijn.

Op de dag zelf. Als de betreffende dag aanbreekt zijn de acteurs minimaal een uur van te voren aanwezig en fungeert één van hen als contactpersoon waarmee u alles kunt afstemmen. En de laatste veranderingen worden doorgenomen en de puntjes op de i gaan. Dit geeft u en ons de mogelijkheid om nog voor aanvang in te spelen op actuele situaties.

Tijdens uw bijeenkomst zijn wij herkenbaar in kostuum en functie. Onze rol, functie en daardoor aanwezigheid is hierdoor helder geprofileerd om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Tegelijkertijd weten wij een stapje terug te doen daar waar dat wenselijk is, het blijft immers uw feest!

Vriendelijke groet en semper sperans ut prosit!*

Rick Schreuder, Gert den Boer en Burt Lamaker.

(* Altijd hopende u van dienst te mogen zijn!)

Contact | Over ons | Stijl van werken