De lakeien van het Lakeiengilde

Hoogwaardig, intelligent entertainment van koninklijk niveau.
Wij, de lakeien van het Lakeiengilde, hebben een gedegen opleiding genoten en staan klaar uw feest, presentatie, afscheidsreceptie of andere bijeenkomst op zeer gepaste wijze te begeleiden. In onze barokke kostuums omringen wij uw bijeenkomst, hulpvaardig en beleefd, met de juiste etiquette. Wij geven uw gasten een warm onthaal waarna een welgemikt kanonschot, als openingsceremonie, zorgt voor een voortvarende start. Daarnaast voorzien, indien mogelijk en gewenst, onze ludieke acts en mooie, meerstemmige gezongen liederen uw feest van gouden krullen. Hierdoor verheffen wij ook een eenvoudige bijeenkomst tot een waardevolle en unieke festiviteit, waarvan uw gasten na afloop zeggen:

“Accidit in puncto quod non sperator in anno.”
(In een ogenblik valt ons ten deel wat wij in geen jaar verwachtten)

Speciale wensen en arrangementen

De lakeienact kan op onderstaande manieren toegespitst worden op uw persoonlijke situatie. Wij bieden u graag aan:

  • Een vaandel. Op dit vaandel, gedragen onder de bazuin, kunt u uw logo of dat van uw klant vereeuwigen. Op deze wijze krijgt de act een persoonlijk tintje en heeft u na afloop een blijvende herinnering.
  • De act speciaal. Deze is speciaal gericht op uw bijeenkomst en voldoet aan uw specifieke doelstelling.
  • 12 lakeien. De hele dag heeft u het voltallige gilde tot uw beschikking!
  • Lakeien ‘In Concert’. Onder leiding van een begenadigd pianist brengen de lakeien de meest uiteenlopende klassiekers tot leven. Laat u verrassen met werken van Schubert, Mozart, Queen en eigen composities.
  • Receptiebegeleiding. Lakei Producties biedt mogelijkheden om ‘het schudden van handen, zonder iemand bij over te slaan’ aangenamer te maken voor beide partijen. Ons motto: de 3 V’s. Voorkom rijen, Vermaak de gasten en Verzorg het feestvarken!

De heeren in rok

Elk evenement is uniek. Uniek in haar vorm en uitvoering. Iets waar je al weken naar uitkijkt. Een relatiedag, een jubileum, trouwerij of bedrijfsfeest. Het moet gewoon kloppen. Met vrolijke en tevreden gezichten. Lakei Producties bedenkt, organiseert en regisseert. Zodat al je individuele wensen zorgeloos en naar ieders tevredenheid tot uiting komen. Met een creatieve blik op de juiste invulling van het evenement. Wij beschikken over een professioneel team wat garant staat voor het zorgeloos uit handen geven van de regie. Lakei Producties levert – zonder uitzondering – het gewenste organisatietalent op maat.

Burgemeesters op uw feest? Een wijs besluit!

Wij, de drie burgemeesters van Rottumerplaat, zijn graag geziene gasten bij feesten, openingen, beurzen en seminars. Onze charismatische verschijning zorgt direct voor een ontspannen sfeer en wij verrichten met verve officiële handelingen. Zo zijn wij bedreven in het slaan van een eerste paal, het knippen van een lint en het officieel aanboren van het feest. Wij geven uw feest extra cachet en onze voorliefde voor het spreken in het openbaar zorgt ervoor dat u de verzorging van uw sprekers gerust aan ons kunt overlaten. Wij voorzien hen in tips en in een luisterend oor van de toehoorders en speciale gasten onderscheiden wij graag door hen iets op de mouw te spelden. Ten slotte begeven wij ons als warmhartige burgervaders onder het volk en tonen een brede interesse voor alle aanwezigen!

Monniken: “Verlicht entertainment!”

Een bijeenkomst in een hoeve of voormalige kerk? Wij, de drie broeders van de Lage Drempel, passen helemaal in het plaatje. Onze uitstraling zorgt voor serene rust te midden van de dynamiek van uw evenement. Daarnaast staat bij ons het gastvrijheidbeginsel op de eerste plaats. Iedereen is gelijk en gelijkheid is broederschap! Vanuit deze visie begroeten wij op innemende wijze uw gasten, onze broeders en zusters. Tevens openen wij de bijeenkomst en geven de kansel aan de gastheer voor zijn toespraak. Voor de juiste orde en regelmaat verkondigen wij praktische boodschappen over hetgeen aanstonds staat te gebeuren en begeleiden uw gasten, indien nodig, naar de juiste ruimte.

Vader Jacob, frater Culinarius en prater Eustachius wonen in klooster ‘Groot Blijdesteijn’ in ‘s-Heerendal, bezuiden ‘s-Heerenberg vlakbij Vroomshoop aan den Issel. Ze zijn lid van een congregatie, de geestelijke orde genaamd: De broeders van de Lage Drempel. Deze orde werd op 19 september in het jaar ‘onzes Heeren’ 1011 gesticht door Pater Ridibundus. Zijn naam betekent ‘de lachende’.