Beginpagina
→ Bruiloften
Lakei Producties logo

Een aantal concrete voorbeelden

Voorbeeld 1: Aankomst

Uw gasten, ouders, familie vrienden en collega’s, zijn eerder aanwezig om u te verwelkomen. De spanning neemt toe en de gasten kunnen wel wat aandacht gebruiken. De lakeien hebben daar een zeer geoefend oog voor. De gasten hebben oog voor de lakeien en worden vermaakt en ‘en passant’ geïnstrueerd door de lakeien. De lakeien breken het ijs, brengen sfeer en ontspanning. U, het bruidspaar, ziet dat bij aankomst, en geniet vervolgens van uw ontvangst en de daarop volgende huwelijksvoltrekking. U treedt binnen onder applaus en gejuich van uw gasten.

→Bekijk filmpje

Voorbeeld 2. Uw binnenkomst in de trouwzaal

Bij uw binnenkomst in de trouwzaal wordt u door de lakeien aangekondigd en wederom warm ontvangen door uw genodigden*. Ondertussen begeleiden de lakeien u naar uw stoelen. Misschien wenst u een glaasje water? U wordt op uw wenken bedient. *U begrijpt dat uw gasten dus eerder dan u in de ruimte dienen te zijn.  De lakeien zorgen ervoor dat deze logistieke handeling aangenaam, niet dwingend, luchtig en op een ludieke wijze plaats vind.  Als iedereen zit is het tijd voor de aankondiging van uw ambtenaar van de Burgerlijke stand.

Voorbeeld 3: Muziek gedurende de trouwplechtigheid

Tijdens het moment van de handtekeningen zetten valt meestal een kleine stilte die zich mooi leent voor een a capella zang: 3 stemmig, intiem door de lakeien gezongen.

→Bekijk filmpje

Voorbeeld 4: De Receptie

Op een receptie willen alle gasten U feliciteren en wilt U eenieder ruime aandacht geven. Hoe kunt U dat nu op een prettige manier in goede banen laten leiden? Vraagt u naar de diverse mogelijkheden van de lakeien.

→Bekijk filmpje aankondigen gasten

→Bekijk filmpje aansnijden bruidstaart

Hoe doen wij dat?

Natuurlijk heeft u specifieke wensen! Het is tenslotte uw trouwdag. Die mag, die moet, uniek zijn. De lakeien luisteren aandachtig naar uw wensen, en denken graag met U mee. Aan de hand van uw draaiboek en een (eventueel telefonische) voorbespreking helpen wij u graag om de dag van uw leven te doen slagen conform uw wensen.

Neem contact met ons op en wie weet kunt u, na afloop van een meer dan unieke dag, zo vlak voor uw huwelijksnacht ook verzuchten: “Accidit in puncto, quod non speratur in anno.”

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraagt u naar de vertaling. We lichten het u graag toe!

Met vriendelijke groet, namens La Kei Producties
Rick Schreuder,
Telefoon: 035-6421099
info@lakeiproducties.nl

Contact | Over ons | Stijl van werken