Beginpagina
Lakei Producties logo

Bruiloften

Uw eigen lakeien op uw trouwdag, onvergetelijk, stijlvol en uniek. Gebruik onze ervaring en verfrissende ideeën en mogelijkheden. Maak uw wensen haalbaar. Denk aan een receptie waar ook u kunt genieten, een warm onthaal en uw eigen lied. Alles valt op zijn plaats. Uw dag!

Wilt u lakeien op uw huwelijk? Dat kan!
De lakeien van ons lakeiengilde staan tot uw beschikking en geven uw trouwdag een gouden randje.
Intelligent entertainment op koninklijk niveau!

Onze lakeien zullen met hun unieke aanwezigheid u en uw dierbaren aangenaam verrassen en voor onvergetelijke herinneringen en anekdotes zorgen. De Lakeien: Een extra dimensie aan uw - nu al - onvergetelijke dag.

U hebt misschien niet alle lakeien van onze Gilde nodig (zie foto). Met 3 lakeien kunt u immers al goed uw huwelijk van protocollaire vangrails voorzien. Wij hebben als ceremoniemeesters inmiddels 20 jaar ervaring in het begeleiden van diverse programma’s. Met een twinkeling in de ogen verzorgen wij sprankelend de dag van uw leven.

→ Reacties van bruidsparen

Wat kunnen wij voor u betekenen? Met de lakeien als ceremoniemeesters op uw huwelijk kunt U -nu die intens drukke voorbereidingsperiode achter de rug is- samen eindelijk alles loslaten en ontspannen de dag beleven. Van professioneel ceremoniemeesterschap tot een heldere logistieke begeleiding en prachtige meerstemmige a capella zang: de lakeien doen wat u van ze vraagt. Een verdere greep uit de mogelijkheden:

  • wij verzorgen een ludieke openingshandeling,
  • wij begeleiden het aansnijden van uw bruidstaart.
  • wij kondigen sprekers aan op gepaste ‘lakeise-wijze’.
  • wij zingen een meerstemmig lakeien repertoire,
  • wij kunnen de communicatie tussen gasten en keuken stroomlijnen

→ Bewegend beeld

Contact | Over ons | Stijl van werken